03 December, 2010

More Comments on the Economic Report

From the BC list:

Deutsch:  The data certainly doesn't seem to support adding new gTLDs.  The data also confirms the fact that large trademark owners are engaged in purely defensive registrations outside of .com.  The smarter brand owners use the other gTLDs to try to redirect whatever traffic they can back to their primary sites.

Chaplow:  Lots of interesting data all pulled together in one place.  Short conclusion at end.  I agree with Sara  that the data does not offer support to any economic argument.  I find the .aero case the most instructive: 

55. The .aero experience with airport codes as second-level domain names indicates that airports have not perceived significant benefits from the gTLD.

56. In short, although there are thousands of airports around the world, and SITA reserved all of its three-character IATA codes, totaling over 13,000 pre-registered domain names, only about 210 airports registered their codes prior to the announcement that they would be released, only about 25 registered the codes after the announcement that they would be released, and only ten registered them after the  release occurred.
Deutsch: .Aero is very instructive. Any industry that charges money for micro-packets of peanuts is an excellent proxy to test for real demand. I learned two things. First, the numbers show that this entire industy is not willing to fork out unnecessary money for domain names outside of .com. Second, apparently your seat cushion can serve as a floatation device in case of a water landing.

Corwin: Hitting water at several hundred miles per hour is the equivqlent of hitting concrete, so those "flotation devices" are seldom tested. Whatever the merits of this new study (and I have not yet reviewed it), releasing it the day before meetings start in Cartagena gives scant time to digest it and incorporate it in comments on the proposed final AG -- one more good reason for ICANN to push back the comment deadline and for the Board to defer any final action at its Friday meeting.

1 comment:

 1. đồng tâm
  game mu
  cho thuê nhà trọ
  cho thuê phòng trọ
  nhac san cuc manh
  số điện thoại tư vấn pháp luật miễn phí
  văn phòng luật
  tổng đài tư vấn pháp luật
  dịch vụ thành lập công ty trọn gói

  Chỉ là trong lòng Sở Dương nhiều ít cũng có sự khinh thường. Hiện tại hắn chỉ là người ngoài cuộc, cả hai nước cũng không quan hệ nhiều lắm với hắn. Đỗ Thế Tình tuy là một người tốt nhưng mục đích của chuyến đi này lại ảnh hưởng trực tiếp tới kết quả nghịch chuyển vận mệnh của Sở Dương. Bệnh tình của Thiết Thế Thành có ảnh hưởng nhất định tới sự hưng suy của Thiết Vân quốc. Nếu Thiết Vân quốc bị diệt thì đương nhiên Thiên Ngoại Lâu cũng khó giữ.

  Mà Thiên Ngoại Lâu không còn thì sư phụ, huynh đệ của hắn cũng sẽ chết, Mạc Khinh Vũ cũng không thể may mắn thoát khỏi. Cho nên Đỗ Thế Tình mặc dù là người tốt nhưng Sở Dương chưa chắc sẽ có thể kiên trì với hắn.

  Những tên gia hỏa đi ám sát này chưa hẳn đã là người xấu, bởi mục tiêu của bọn họ cũng giống với Sở Dương. Vì vậy hắn không thể giết những người này!

  Nhưng nếu Sở Dương đặt mình vào một trong những thị vệ còn sống sót. Lúc đó hắn nhất định sẽ không tha cho gã đại hán kia. Tuyệt đối không vì bất kì sự hứa hẹn nào và cũng chẳng quan tâm khỉ gì đến đại cuộc.

  Huynh đệ của mình bị giết hết bốn mạng. Nếu không báo thù thì sao có thể ngẩng mặt nhìn đời? Làm sao xứng đáng với ba chữ nam tử hán?

  Nhưng bốn tên thị vệ này chỉ biết đứng yên một chỗ mà bi phẫn, thậm chí còn không có bất kỳ hành động nào.

  Đối với những kẻ nhu nhược như vậy, Sở Dương sớm đã coi khinh trong lòng. Tuy rằng đã hứa hẹn với đám người tập kích như vậy, nhưng trong lòng hắn vẫn thấy khinh thường bốn tên kia.

  Sau khi nhìn xung quanh một chút, Sở Dương bèn khoanh chân ngồi xuống. Khôi phục thực lực lúc này mới là quan trọng nhất.

  ReplyDelete